Skip to content Skip to footer
ISOLATIE & RENOVATIE

Buitengevelisolatie

Met buitengevelisolatie bespaar je op je energiefactuur. Muurisolatie is belangrijk, maar als je geen spouwmuren hebt of muren die moeilijk te isoleren zijn dan kan je opteren voor buitengevelisolatie.

Vast team van specialisten

Onze ploeg heeft de ervaring en de vakkennis om uw gevel perfect te isoleren.

Correcte afspraken

IsoReno is een serieuze aannemer. Wij komen onze afspraken na op het geplande tijdstip. Klantentevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

De hedendaagse bewuste omgang met milieuproblemen en een overheid die strengere normen vooropstelt. Er zijn veel slecht geïsoleerde gevels met een warmteverlies van ruim 30 %.

Wanneer de spouw met de buitenmuur maar 4,5 cm is, kan er geen correcte en verantwoorde spouwisolatie worden geplaatst. In die omstandigheden is een goede buitengevelisolatie de duurzame oplossing.

DEZE WEBSITE IS TE KOOP OF TE HUUR

Met buitengevelisolatie enkel voordelen.

Alle warmteverlies is uitgesloten door de plaatsing van naadloze isolatie. Daarbij biedt buitengevelisolatie een duurzame bescherming bij alle weersomstandigheden en een flinke besparing op de energiefactuur. De isolatieweerstand wordt uitgedrukt door de R – waarde.
Vanaf een R – waarde van 3,00 m² K/W wordt er een premie toegekend via Fluvius. De investering in een goed geïsoleerde woning creëert een meerwaarde en sluit aan met de toekomstige strenge milieunormen.

Het genieten van een extra wooncomfort het ganse jaar door, fris en koel bij een hittegolf en bij strenge winterkoude een gezellige woonklimaat. En ten slotte na de plaatsing van buitengevelisolatie, de creatie van een woning met een hedendaagse nieuwe look.