Skip to content Skip to footer

Isolatie & Renovatie over ons bouwbedrijf IsoReno BV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Isolatie & renovatie

Over ons

Deze website is te koop of te huur

Ontdek de unieke troeven van isoleren.

IsoReno is een gespecialiseerd renovatiebedrijf met jarenlange ervaring met isolatiesystemen, in het bijzonder de plaatsing van buitengevelisolatie, betonsanering. en gevelrestauratie en binnenisolatie. Ga je renoveren dan ga je zeer waarschijnlijk ook isoleren. Een investering in isolatie, langs binnen of buiten, levert je een mooie energiebesparing op en het comfortniveau van je huis verhoogt. Wij scheppen het evenwicht tussen comfort en de toekomstige milieunormen.

Wooncomfort en milieunormen zijn vandaag een must. Het behalen van deze doelstellingen zijn mogelijk door het isoleren van woningen en appartementsgebouwen. Isoleren is een belangrijke en noodzakelijke factor om warmteverliezen maximaal te reduceren. Op korte termijn is een gunstig resultaat mogelijk met meer leefcomfort en energiewinst. Verder kan u genieten van verschillende premies.

Door jarenlange ervaring staat IsoReno garant voor een correcte uitvoering en een optimaal resultaat. Correct isoleren is enkel mogelijk met kwalitatieve producten en systemen met een ATG norm. Isoleren is het creëren van een duurzame meerwaarde van uw woning met extra wooncomfort.

Renovatiebedrijf nodig voor uw isolatie- of renovatiewerken?

Bel ons of vraag online een vrijblijvende offerte.
Wij zijn gespecialiseerd in buitengevelisolatie, binnenisolatie, betonherstelling en veel meer.